Новост на Македонски јазик

Сите знаеме кое е најгледаното видео на YouTube во 2012, но интересно е да се погледнат и останатите видеа што добиваа многу кликови од корсниците на видео сервисот. Исто така, вреди да се спомене дека Gangnam Style има повеќе прегледи од сите нив заедно...
Macedonian