Региони

Новост на Македонски јазик

Сите знаеме кое е најгледаното видео на YouTube во 2012, но интересно е да се погледнат и останатите видеа што добиваа многу кликови од корсниците на видео сервисот. Исто така, вреди да се спомене дека Gangnam Style има повеќе прегледи од сите нив заедно…

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print